Home » » Cerekarama Pengawal Hatiku TV3, 11 Ogos 2012, 10.00 mlm – 12.00 tghmlm

Cerekarama Pengawal Hatiku TV3, 11 Ogos 2012, 10.00 mlm – 12.00 tghmlmSinopsis Cerekarama Pengawal Hatiku

Liza teruja untuk bekerja di ibu kota apabila kawan baiknya, Nita berjaya mendapatkan pekerjaan untuknya. Bapa Liza, Pak Dollah pada awalnya berat hati ingin membenarkan Liza berjauhan dengannya. Namun setelah dipujuk oleh Liza dan kasihan terhadapnya Pak Dollah akhirnya bersetuju. Harapan Liza meleset setelah diberitahu oleh Nita yang dia akan bekerja sebagai pengawal keselamatan. Liza terpaksa bersetuju kerana malu mahu pulang ke kampung.

Sebenarnya Nita mempunyai strategi kerana sudah 3 tahun dia tidak dapat pulang berhari raya. Kali ini dia akan meminta Liza bertugas supaya dia dapat bercuti. Liza terpaksa akur dan ditugaskan untuk mengawal sebuah banglo milik ahli perniagaan sehari sebelum raya sehingga raya ketiga.

Malam raya itu Liza meraung kesedihan ketika berbual dengan ayahnya. Tiba-tiba Liza terdengar bunyi yang mencurigakan dan mendapati ada dua orang perompak pecah masuk. Apakah yang akan berlaku seterusnya?

Pelakon Cerekarama Pengawal Hatiku: Tasha Shilla, Noorkhiriah, Shahrizal Jaszle, Dato’ Rahim Razali, Zain Saidin, Fahrin Ahmad, Hairi Safwan

Pengarah Cerekarama Pengawal Hatiku: Murali Abdullah

Penulis Skrip Cerekarama Pengawal Hatiku: Wan Mahani Wan Hassan

Cerekarama Pengawal Hatiku, 11 Ogos, 10.00 mlm– 12.00 tghmlm


Watch Cerekarama Pengawal Hatiku OnlineShare this video :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Internet Radio | TV - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger